English French German Italian

Το Ελληνικό έπιπλο ταξιδεύει στην Γερμανία




Σε πείσμα των καιρών και της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, η Ελλάδα απαντά δημιουργικά! Και μπορεί αυτή την περίοδο το brand nameGREECE” να μη βιώνει τις πιο ένδοξες στιγμές του σε διεθνές επίπεδο, ωστόσο το «Furniture From Greece» τολμά· θέτει το design σε πρώτο πλάνο και αποδεικνύει ότι η χώρα ξέρει πώς να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα! Με την υποστήριξη του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου και στο πλαίσιο του ομαδικού εγχειρήματος «Furniture From Greece», σημαντικές Ελληνικές εταιρείες επίπλου θα βρεθούν για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση επίπλου και διακόσμησης Imm στην Κολωνία (16-22/1/2012) για να γνωρίσουν στην Ευρώπη το ελληνικό design

Η ιστορία έχει δείξει ότι σε περιόδους κρίσης παρουσιάζονται και σημαντικές ευκαιρίες. Αυτό συμβαίνει και τώρα· οι εταιρείες CANDIA STROM, CORPUS, DE-CODE, ELITE STROM, LATTAS και MORPHOS αναγάγουν το design σε υπόθεση Ελληνική επιθυμώντας να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά. Για αυτό το σκοπό, βραβευμένοι και διεθνώς αναγνωρισμένοι Έλληνες σχεδιαστές κλήθηκαν από τις εταιρείες να δημιουργήσουν προϊόντα διεθνών προδιαγραφών και μέσα από τη δουλειά τους να παγιώσουν τη θέση τους στον ευρωπαϊκό –και όχι μόνο- κόσμο του επίπλου.
Η χώρα διαθέτει τόσο τις περγαμηνές όσο και την τεχνογνωσία για να προσφέρει στη διεθνή αγορά προϊόντα που διακρίνονται για τον ανώτερο σχεδιασμό, την αυθεντικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία τους. Εμείς το γνωρίζουμε. Έφτασε η στιγμή να το μάθουν όλοι· η στιγμή να αποκτήσει το Ελληνικό design τον εξωστρεφή χαρακτήρα που του αναλογεί.
Οι Ελληνικές εταιρίες θα συμμετάσχουν στην  Imm Cologne, υπό την επικοινωνιακή ομπρέλα «Furniture From Greece», στο Hall 5.2. Το Ελληνικό έπιπλο έχει το υπόβαθρο να δημιουργήσει τάσεις, μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι της παγκόσμιας αγοράς αλλά και να αποδείξει ότι είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Λίγα λόγια για την Imm Cologne
Η Imm Cologne συνιστά μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις επίπλου και διακόσμησης στον κόσμο και λαμβάνει χώρο στη Κολωνία της Γερμανίας. Κάθε χρόνο αποτελεί το σημείο συνάντησης για εκθέτες και φορείς των σπουδαιότερων διεθνών αγορών. Απευθύνεται σε όλους όσοι σχετίζονται με το χώρο του εμπορίου και της βιομηχανίας, της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού καθώς επίσης και με κάθε νέο επαγγελματία.
16-22.01.2012
Imm Cologne – Hall 5.2









Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου