English French German Italian

ΕΠΙΠΛΟ ΜΠΑΝΙΟΥ TIPS

Έχω παρατηρήσει πως πολύ αναρωτιούνται σχετικά με την κατασκευή του επίπλου μπάνιου τους, από τι υλικό, που, πώς, πότε και κυρίως πόσο. Θα προσπαθήσω να εστιάσω στο κατασκευαστικό κομμάτι που είναι πρωταρχικό.


Tip No 1: προτιμήστε τον μαραγκό της περιοχής και όχι έτοιμα έπιπλα, μπορεί να δείχνουν πιο αστραφτερά και όμορφα όμως σίγουρα με μια ειδική κατασκευή θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα το χώρο σας μιας και δεν είναι όλα τα μπάνια σαν και αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά.

Tip No 2: υλικό> κόντρα πλακέ θαλάσσης επενδυμένο με ότι καπλαμά (ξυλόφυλλο) θέλετε. Εννοείτε πως είναι πολύ πιο ανθεκτικό στην υγρασία από άλλα υποψήφια όπως το mdf ή το hdf(νοβοπάν). Αν και πολύ μεγάλο ρόλο στην αντοχή παίζει το φινίρισμα και θέλω να πω πώς ότι υλικό και να έχουμε αν καταφέρει να περάσει νερό από κάποιο σημείο που έχει καταστραφεί το φινίρισμα έχουμε πρόβλημα. Ένας καλός τρόπος αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στον κατασκευαστεί για το τι υλικό χρησιμοποίησε μιας και εξωτερικά δεν είναι εμφανές είναι να ξεβιδώσετε ένα μεντεσέ πράγμα απλό και να δείτε μέσα στην οπή και επειδή πολύ δεν αναγνωρίζουν τα υλικά θα παραθέσω μερικές εικόνες.
κόντρα πλακέ θαλάσσης
hdf(νοβοπάν)
mdf
  
Tip No3: προτιμήστε το έπιπλο να είναι αναρτώμενο ή με μεταλλικά πόδια, ο λόγος’ να αποφεύγουμε τα τρεχούμενα νερά από πλυντήρια χαλασμένα, από τα παιδιά μας που παίζουν στην μπανιέρα και από το σφουγγάρισμα.

Tip No4: πάγκος, μεγάλη υπόθεση! δικιά μου πρόταση είναι υλικά συμπαγής όπως μάρμαρο ή γρανίτης.

Tip No5: το κόστος σε σχέση με τα έτοιμα έπιπλα και τα έπιπλα ειδικής κατασκευής είναι πάνω κάτω το ίδιο γι’ αυτό μην σταθείται εκεί, στο ένα πληρώνεις την εμφάνιση και στο άλλο την ποιότητα και την καλύτερη εκμετάλλευση χώρου αντίστοιχα.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου