English French German Italian

Δείξε μου το γραφείο σου να σου πω ποιος είσαι.


via Alexander Crispin

  Σίγουρα υπάρχουν πολλές απαντήσεις για ετούτο το ερώτημα, όπως σχολαστικός ή χαοτικός και σίγουρα από την πρώτη ματιά ενός γραφείου καταλαβαίνεις πολλά για αυτόν που εργάζεται πίσω από αυτό.
 Καταλαβαίνεις επίσης αν έχει στυλ και άποψη ή αν είναι αδιάφορος-η. Φυσικά όλα έχουν σημασία και μην ξεχνάς πώς η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
  Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε οι ώρες εργασίας είναι αυξημένες ή απλά κάποιος μπορεί να είναι τύπος workaholic γι αυτό ο χώρος εργασίας πρέπει να είναι ένας χώρος που μας εμπνέει και μας χαλαρώνει. 
 
 
 
 
 
 
 
 
via Decorology/ Hallie Burton
 
 
Δεν έχει σημασία αν είναι μοντέρνος ή κλασσικός αρκεί να μας ικανοποιεί και να αντανακλά την προσωπικότητα μας.
 Δώστε λοιπόν βάση στις λεπτομέρειες που θα δείτε, παίξτε με τα χρώματα, τα υλικά και τα τριγύρω αξεσουάρ και δημιουργήστε τον ιδανικό για εσάς χώρο με στυλ και άποψη.
 
via Martin Dyrlov


via Selanx.com
 
via Petra Bindel

via Pinterest
 Σίγουρα μεγάλη σημασία παίζουν τα πόδια του γραφείου ας πούμε πως είναι το κερασάκι στην τούρτα, συνέχεια έχει η καρέκλα ή οι καρέκλες, η επιφάνεια εργασίας υλικό σχήμα κτλπ. 
 
via Trine Thorsen

via Marie Claire Maison
via Trine Thorsen
via Fancyhouseroad


via Housebeautiful


via Mydesigndreams

via thisyuppielife.com
  Φυσικά το χρώμα έχει μεγάλο λόγο, συνήθως ένα σκούροχρωμο γραφείο μπορεί να φέρει τον τίτλο του διευθυντή. Τελευταία αλλά μεγάλη θέση έχουν τα αξεσουάρ όποια και αν είναι αυτά από το καλαθάκι μέχρι και την μολυβοθήκη.
Blog Widget by LinkWithin