English French German Italian

Design από τους Dicrein.


To Dicrein αποτελείται από τρείς νέους, δημιουργικούς και πολυτάλαντους ανθρώπους, τον Eduardo Tapiador Polo, την Lucia Mateo Belda και την Leticia Rodriguez Ruana. Και οι τρείς από την Ισπανία ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν φρέσκιες και ενδιαφέρουσες ιδέες.
Κατά καιρούς έχουν πάρει μέρος και βραβευτεί σε διάφορους διαγωνισμούς, έχουν εκθέσει τις ιδέες τους σε πολλές εκθέσεις και έχουν συνεργαστεί με πολλές εταιρείες.








Για την χρονιά αυτήν σχεδίασαν και παρουσίασαν την συλλογή Forat De Lombra στην έκθεση Nude 2011 μια έκθεση για νέους σχεδιαστές.
 Η συλλογή αποτελείται από το κάθισμα Foranquet την «γλάστρα» Foravent και το Forallum ένα φωτιστικό-σκίαστρο για τις ηλιόλουστες ημέρες! Όλα τους έχουν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το διάτρητο μοτίβο που σε κάθε περίπτωση έχει και ένα λόγο να υπάρχει.








 Άλλα που μας έκανα εντύπωση: το σκαμπό Shkon, παρουσιάστηκε στην έκθεση Nude 2010 και στην European Design Exhibition 2011 | Sit Down Please/ 40 stools from 40 countries.
Είναι μια νέα ιδέα, το κάθισμα του κινήται ή μάλλον κουνιέται και όπως λένε οι ίδιοι  «dont stop only because youre sitting».



Φυσικά και ξεχωρίσαμε την λάμπα ντουζιέρα, η ιδέα παρουσιάστηκε στην VDW Reohogaa 2011, λιτή, απέριττη και super η ιδέα!


Άλλη διάσταση δίνουν και στα έπιπλα τηλεόρασης με την φετινή συλλογή Muebles Zafra σε minimal γραμμή και ενσωματωμένα φωτιστικά τα οποία δημιουργούν ένα ωραίο ατμοσφαιρικό φωτισμό.






Περισσότερα για τους Dicrein θα βρείτε στην σελίδα τους www.dicrein.es



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου