English French German Italian

Balls on the walls!

Φυσικά μιλώ για μπάλες του ping pong και σκέφτομαι και λέω για ποιο λόγο κάποιος να γεμίσει τους τοίχους ενός διαμερίσματος με μπαλάκια του τένις;
Μάλλον για να βγει αυτό το πιξελιάρικο και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα!
 Το διαμέρισμα ανήκει στον Daniel Arsham βρίσκεται στο Μπρούκλιν, είναι περίπου 90 τετραγωνικά πόδια και χρησιμοποιήθηκαν 25,000 μπάλες του τένις για να ντυθούν οι τοίχοι του! Η εταιρεία Snarkitecture υπογράφει αυτό το έργο τέχνης το οποίο βρίσκεται πάνω από τα γραφεία της.


Οι τοίχοι μοιάζουν πραγματικά σαν μεγάλες οθόνες με τα πίξελς τους να πηγαίνουν από το γκρί στο άσπρο. Το υπόλοιπο δωμάτιο είναι απλό με τα βασικά, ένα κρεβάτι μερικά ράφια και ντουλάπια για τα ρούχα! Ξέχασα να σας πω πως ο Daniel δουλεύει ακριβώς κάτω από αυτό το διαμέρισμα στα γραφεία της Snarkitecture ναι ναι και για να μπει μέσα ανεβαίνει από μια σκάλα η οποία βρίσκεται στην τουαλέτα του γραφείου του :)

 
Το κόστος δεν ξεπέρασε τα 100$/τετραγωνικό και για να ολοκληρωθεί το όλο θέμα χρειάστηκαν περίπου 2 μήνες. Φυσικά για εσάς που σκέφτεσται ότι οι μπάλες είναι εύφλεκτες να σας πω ότι η εταιρεία πρόβλεψε και το υλικό είναι ειδικό και κατάλληλο για την περίπτωση!









 source www.fastcodesign.com



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου