English French German Italian

Forza Furniture From Greece! Συμμετοχή Ελλήνων κατασκευαστών επίπλου στην Salone Internazionale del Mobile













Μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στη φετινή imm Cologne, το Furniture From Greece συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά! Αυτή τη φορά, έχει σειρά η μεγαλύτερη γιορτή για το ντιζάιν και τη διακόσμηση, η Salone Internazionale del Mobile στο Μιλάνο. Από τις 17 έως τις 22 Απριλίου,  ο ελληνικός σχεδιασμός  - μέσω των εταιρειών Candia Strom, De-code, Elite Strom, Lattas και Papadatos - θα βρεθεί εκεί που τέθηκαν τα θεμέλια για αυτό που κατόπιν αποκαλέστηκε ντιζάιν· όχι όμως για να θαυμάσει τις ιδέες και τα προϊόντα των πιο ταλαντούχων σχεδιαστών παγκοσμίως, αλλά για πρώτη φορά ως αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης.

Το Ελληνικό έπιπλο ταξιδεύει στην Γερμανία




Σε πείσμα των καιρών και της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, η Ελλάδα απαντά δημιουργικά! Και μπορεί αυτή την περίοδο το brand nameGREECE” να μη βιώνει τις πιο ένδοξες στιγμές του σε διεθνές επίπεδο, ωστόσο το «Furniture From Greece» τολμά· θέτει το design σε πρώτο πλάνο και αποδεικνύει ότι η χώρα ξέρει πώς να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα! Με την υποστήριξη του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου και στο πλαίσιο του ομαδικού εγχειρήματος «Furniture From Greece», σημαντικές Ελληνικές εταιρείες επίπλου θα βρεθούν για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση επίπλου και διακόσμησης Imm στην Κολωνία (16-22/1/2012) για να γνωρίσουν στην Ευρώπη το ελληνικό design

Flatmate | Γραφείο σε slim line.



 Την σήμερον ημέρα δεν βγαίνουν μόνο τα κινητά και τα laptop σε slim βγαίνουν και ολόκληρα τα γραφεία όπως και αυτό που βλέπετε ονομαζόμενο flatmate, γιατί άραγε;
 Πάντως από ότι φαίνεται χωράει αρκετά ή τόσα όσα χρειάζονται για να λειτουργήσει σαν γραφείο, αν και η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη (990,00€) μας αρέσει.










ΠόλυUsb Αρακάς.



Το κέρατο μου | New trend up coming.

via country living

 Χμμ ναι ίσως ο τίτλος δεν είναι και πολύ σαφής, δεν εννοώ το δικό μου κέρατο εννοώ αυτό που θα κρεμάσετε στον τοίχο σας και εσύ αγαπητέ κύριε οικολόγε μην βιαστείς και με κατηγορήσεις, μιλάω για ψεύτικα κέρατα ή μάλλον κεφάλια ζώων και κέρατα μαζί. 
 Από ότι φαίνεται είναι μια νέα τάση στην διακόσμηση και που όλο και εξαπλώνεται με pop διάθεση και κατασκευασμένα κυρίως από κεραμικό ή ξύλο με διάφορα σχέδια ή μονόχρωμα δίνουν μια country και ταυτόχρονα Pop εικόνα. Αν σας αρέσει ιδέα και θέλετε μην αγχώνεστε για το από πού θα τα αποκτήσετε μιας και όλο και περισσότεροι ασχολούνται με την κατασκευή τους.







Νέο showroom για το Moda bagno | Interni στην Αθήνα από τους K-Studio.


 Το νέο showroom εγκαινίασε το Moda Bagno|Interni σχεδιασμένο από το γνωστό Κ-Studio.
 Το κτίριο έχει έκταση μόλις 1000 τετραγωνικά μέτρα, έχει το σχήμα ενός κουτιού και οι διαστάσεις του εξωτερικά είναι 12 μέτρα ύψος, 14 μέτρα πλάτος και 16 μέτρα μήκος.
 Στην έκθεση υπάρχουν κλασσικά και μοντέρνα έπιπλα αλλά και καταπληκτικές κουζίνες και έπιπλα μπάνιου. Η πρόσοψη είναι κατασκευασμένη με μεταλλικά φύλλα και ξύλο κέδρου.
 Η κατασκευή με τα ξύλα δημιουργεί μια προοπτική προς το εσωτερικό του κτιρίου προκαλώντας το μάτι να κοιτάξει μέσα.